Dimecres, 16 De Agost De 2017
Plaça dels Arbres, 2, Vinaixa - 25440
Telèfon: 973 17 57 22
Fax:

Novetats

18/08/2016

FESTA MAJOR 2016 VINAIXA


Foto

Dies 26, 27, 28 i 29 d´agost

FESTA MAJOR VINAIXA 2016

Benvolguts veïns i veïnes,  

El calendari va seguint el seu curs i, un any més, ja estem a les portes de la Festa Major de Vinaixa 2016. Un moment per aturar el rellotge, uns dies per agafar forces, per xalar, per viure el nostre poble duna altra manera, per compartir moments festius amb la família, amb els amics i amb els visitants que vulguin acompanyar-nos.

Des del pregó de divendres de festa major fins a les activitats infantils de dilluns, els vinaixencs podem fer palès que som acollidors, que som bona gent i que la Festa Major és com és, perquè nosaltres som com som.

Al poble es respira un aire especial aquests dies: carrers més plens, senyeres onejant, olor dorelletes i el so de la música per tot arreu. La festa, la disbauxa, la gastronomia, la música i, enguany, també els correfocs han de ser els veritables engrescadors i el poble de Vinaixa i els seus habitants els protagonistes principals.

Des de la Regidoria de Festes (amb la col·laboració de les entitats del poble i la sempre agraïda ajuda de particulars) hem organitzat un seguit dactivitats per a tothom i us animem a aconseguir fer la festa ben participativa i lluïda.

Així doncs, us convido a deixar per uns dies la rutina, a participar dels actes proposats, a sortir al carrer i a gaudir plegats daquests dies de festa.

En nom meu, i de tot lAjuntament, us desitgem una Bona Festa Major 2016.

 

Jordi Sarlé Gallart

Alcalde


Informació addicional


Destacats

Mapa Web